Forsendelse & Levering

Forsendelse

Leveringsform
Alle varer leveres med Post Danmark med mindre andet er aftalt. Vi sender dine ting enten som breve eller med pakkepost. Dette afhænger af størrelse, vægt, værdi etc. Hvis din pakke bliver sendt med pakkepost modtager du et Track and Trace nummer, så du kan følge pakkens vej fra posthuset og til modtager-adressen. Dette er en service fra Post Danmark.

Leveringsomkostninger

Forsendelser i DK koster Kr. 50,-. Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb over Kr. 800,-. Priser på forsendelse til udlandet afhænger af størrelse,vægt, destination etc. Prisen vil fremgå på ordren, inden du går til betaling.

Levering
Leveringstid
Vores leveringstid er normalt 2-4 hverdage efter bestilling, medmindre andet er angivet under produktet eller aftalt. Vi tager forbehold for udsolgte eller udgåede varer, hvilket kunden naturligvis vil blive informeret om så hurtigt det er muligt. Har du brug for hurtig levering, så kontakt os gerne så vi kan gøre hvad vi kan for at hjælpe. Bestil gerne i god tid hvis du vil være helt sikker på at få levering til en bestemt dato, så vi er sikre på at varer bliver reserveret til dig og ikke når at blive udsolgt. Når en vare bliver afsendt vil du få besked via mail. Bestillingsvarer kan være forbundet med ekstra lev. omkostninger.